Intro Ons Kantoor Specialisaties Advocaten Nieuws Vacatures Contact Voorwaarden

Kerckhoffs Advocaten bestaat sinds 1950. In de loop der jaren zijn we gegroeid, maar de menselijke maat is steeds belangrijk voor ons gebleven. Enerzijds omdat het vanuit juridisch oogpunt zinnig is: om de voor u passende oplossing te vinden, moeten wij u en uw onderneming goed kennen. Maar anderzijds willen we nooit vergeten dat we te maken hebben met mensen: bij Kerckhoffs Advocaten krijgt u persoonlijke aandacht.

Oplossingen voor ondernemers
Kerckhoffs Advocaten is gespecialiseerd in juridische dienst-verlening voor ondernemers - waarbij we particulieren overigens niet vergeten. We zetten onze deskundigheid in voor het snel en efficiënt tot stand brengen van oplossingen. Dat betekent dat we lange en kostbare procedures voorkomen waar dat kan. En dat we in de rechtszaal uw belangen scherp en vakkundig behartigen als het nodig is.

Ook internationaal
Ondernemen houdt niet op bij de grens. Wilt u een nieuwe vestiging openen in Duitsland, of heeft u een juridisch conflict in Frankrijk? Ook daar staan wij u terzijde, samen met onze buitenlandse collega’s.

Een stap extra
Als u werkt, kijkt u niet voortdurend op de klok. U gaat door zolang dat nodig is. Omdat uw onderneming daarom vraagt, omdat uw werk u boeit. Zo vergaat het ons ook. Als wij voor een cliënt aan het werk zijn, zetten we graag een stap extra - ook buiten kantooruren.