Maastricht 043 - 321 59 29 | Heerlen 045 - 571 39 33

Uw specialist

 

mr. Petra Gubbels-Willems

“Ik vind het boeiend om binnen juridische vraagstukken ook de menselijke kant te belichten. Een goede combinatie van beide aspecten kan tot mooie oplossingen leiden”

 

 

 

 

Na haar studie Nederlands recht, met als afstudeervariant privaatrecht, aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is Petra een groot deel van haar carrière als jurist werkzaam geweest bij de Rechtbank Limburg, locatie Roermond. Hier heeft zij gedegen kennis opgedaan van diverse rechtsgebieden, waaronder het straf- en bestuursrecht. Petra heeft haar juridische loopbaan vervolgd als bedrijfsjurist bij een middelgroot productiebedrijf, waar zij zich heeft toegelegd op het arbeids- en het verbintenissenrecht. Tijdens deze werkzaamheden is zij tot de ontdekking gekomen dat de menselijke aspecten binnen haar vakgebied haar bijzondere belangstelling hebben. Vanuit dit perspectief heeft zij een opleiding als mediator gevolgd met de bedoeling ook een andere aanpak van juridische conflicten te kunnen bewerkstelligen.

Naast specialist op het gebied van arbeidsrecht zal Petra ook als mediator binnen ons bedrijf worden ingezet. Op maatschappelijk vlak is Petra lid van de serviceclub Lions en bestuurslid van de Hockeyclub Roermond.

 

Specialisaties