Maastricht 043 - 321 59 29 | Heerlen 045 - 571 39 33

Uw specialist

mr. Valérie Kerckhoffs

Advocaat & Mediator

“Als ik iemand kan helpen, op eender welk vlak, dan geeft dat een goed gevoel. In het personen- en familierecht speelt niet alleen de juridische kant een rol, ik bied ook steun op menselijk vlak.”

Als lid van de Kerckhoffs-familie was een studie in de rechten een logische keuze voor Valérie. Na het behalen van haar Master in het Privaatrecht aan de Universiteit van Maastricht, waar ze ook het ondernemingsrecht heeft bestudeerd, is Valérie naar Londen verhuisd. In de tijd die ze in Londen heeft doorgebracht, heeft ze zich het ‘legal English’ meester gemaakt.

Sinds haar 23e zet ze zich ten volle in bij Kerckhoffs Advocaten, zowel voor haar cliënten als voor het kantoor. Binnen Kerckhoffs Advocaten houdt Valérie zich bezig met het management van het kantoor, het personen- en familierecht en het incassorecht. Dezelfde zin om goed te doen die Valérie prikkelt om keer op keer het onderste uit de kan te halen voor haar cliënten, maakt ook dat zij zich ten volle en met veel plezier inzet voor Rotaract Maastricht, een serviceclub die zich inzet voor verscheidene goede doelen. Daarnaast is zij bestuurslid van Jaarboek Maastricht, waarin jaarlijks de mooiste hoogtepunten van de stad worden vastgelegd.

Valérie Kerckhoffs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: Personen- en familierecht. Deze registratie verplicht Valérie elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.