Maastricht 043 - 321 59 29 | Heerlen 045 - 571 39 33

Over ons

Drie generaties vakmanschap

Kerckhoffs Advocaten is een gerenommeerd kantoor met vestigingen in Maastricht en Heerlen, dat al drie generaties bestaat. Veel is er sinds de oprichting in 1950 veranderd. Op één ding na: de menselijke maat. Die is nog altijd het allerbelangrijkste voor al onze advocaten.

Maar wat is die menselijke maat? Wat betekent dat concreet voor u?
In het kort komt het er op neer dat onze advocaten zich verdiepen in uw onderneming om altijd een oplossing te vinden voor uw juridische vraag. Persoonlijke aandacht op een moment dat u het beste schikt, is voor ons vanzelfsprekend. We doen er alles aan om lange en kostbare procedures te voorkomen en in de rechtszaal behartigen we uw belangen op een zo vakkundige manier mogelijk. 

Kerckhoffs Advocaten is met name actief in de Euregio met vestigingen in Maastricht en Heerlen. Onze kennis van het ondernemersklimaat in het zuiden van Nederland en daarbuiten zetten we in om onze klanten te adviseren. Dat concept noemen we ook wel local for local. Zo weten we precies welke weg we moeten bewandelen als u bijvoorbeeld een vestiging in Duitsland wilt openen of een juridisch conflict in Frankrijk heeft. 

Naast juridische dienstverlening voor ondernemers zijn we er ook voor particulieren met juridische vraagstukken. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden die we toelichten op onze pagina specialisaties.