Maastricht 043 - 321 59 29 | Heerlen 045 - 571 39 33

Uw specialist

mr. Arsen Mukuchian

Advocaat

Ik ben Arsen Mukuchian, een ambitieuze advocaat met veel passie voor en affiniteit met het privaatrecht. Van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door wat rechtvaardig is. Mijn keuze om rechten te gaan studeren en in de wereld van het recht werkzaam te worden was dan ook voor niemand een verrassing. Daar waar ik in mijn jonge jaren enkel oog had voor rechtvaardigheid voor het individu, heb ik gedurende mijn rechtenstudie ingezien dat ook ondernemers recht hebben op rechtvaardigheid.

Gedurende de eerste jaren van mijn loopbaan in de advocatuur heb ik mij zo breed mogelijk ontwikkeld. Mijn levensmoto is namelijk dat je overal en van iedereen kunt leren. Aangezien je in de hedendaagse advocatuur echter niet op alle gebieden even deskundig kunt zijn, houd ik mij inmiddels voornamelijk bezig met het handelsrecht, aansprakelijkheidsrecht, vastgoedrecht en algemeen contractenrecht. Ik vind het een uitdaging om een juridisch probleem met analytisch-juridische argumenten te benaderen en op te lossen. Tegelijkertijd tellen voor de cliënt enkel de (eenvoudig uit te leggen) strategie, het resultaat en de menselijke maat. Het benaderen van mijn dagelijkse werkzaamheden vanuit die invalshoeken is hetgeen mij in mijn beroep motiveert en scherp houdt. Cliënten hebben aan mij een advocaat die oog heeft voor detail, vastberaden is het maximale voor hen eruit te halen en actief meedenkt door verder te kijken dan enkel de directe juridische aspecten.

Daarnaast ben ik een voorstander van een gezonde work-life balance. Het leven draait ten slotte om meer dan enkel werk en zaken. Een gezond persoonlijk leven kan vanzelfsprekend in positieve zin bijdragen aan de zakelijke prestaties. Een sterke sociale verbinding met mijn familie en vrienden is dan ook van onmisbaar belang voor mij. In mijn vrije tijd zoek ik zoveel mogelijk het sociale contact met mijn dierbaren op. Daarnaast kan ik altijd weer genieten van het uitoefenen van mijn hobby: poolen.

 

Arsen Mukuchian heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: verbintenissenrecht en algemene praktijk. Deze registratie verplicht Arsen elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.