Maastricht 043 - 321 59 29 | Heerlen 045 - 571 39 33

Werken bij

Wil jij graag werken bij een ervaren en vooruitstrevend kantoor dat zich voornamelijk focust op de zakelijke markt? Waar deskundigheid, specialisme, ambitie, innovatie en de menselijke maat centraal staan? Dan is Kerckhoffs Advocaten wellicht de ideale werkomgeving om jouw carrière te starten of voort te zetten!

Kerckhoffs Advocaten heeft voortdurend oog voor zowel nieuw als ervaren (juridisch) talent. Het kantoor biedt een moderne werkwijze en een informele werksfeer, terwijl het – door zijn lange bestaansrecht (1950) – een rijke historie kent. Kerckhoffs Advocaten groeit momenteel en is dan ook voortdurend op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers, die de kwaliteit en de praktijk van dit kantoor respectievelijk gestand willen doen en verder willen uitbouwen. Zowel voor afgestudeerde rechtenstudenten die een carrière ambiëren als advocaat-stagiair(e), maar zeker voor ervaren advocaten bestaat de mogelijkheid geheel vrijblijvend kennis te maken, teneinde te bezien of mogelijkerwijs een dienstverband binnen ons kantoor voorhanden is.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Bekijk ons huidige vacature aanbod.

Open sollicitatie

Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur dan uw motivatiebrief en cv naar
v.kerckhoffs@kerckhoffsadvocaten.nl

Openstaande vacatures

VACATURE INTERIEURVERZORGSTER

De functie: Wij zijn op zoek naar een collega die ons team per direct komt versterken voor 14 uur p/w. Wil jij graag onderdeel uit maken van een leuk hecht team, op een ontzettend fijne werkplek? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je bent 3 ochtenden in de week verantwoordelijk voor het schoonhouden van de verschillende toiletruimtes, kantoorruimtes en algemene ruimtes, verder verricht je kantinewerkzaamheden en klein onderhoud.

Wanneer werk ik?

Werkdagen en uren in overleg (3 dagdelen)

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Vakantiegeld

Contractduur: 6 maanden
Parttime uren: 14 per week
Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd
Locatie: Maastricht
Salaris: in overleg

Advocaat medewerker

Kerckhoffs Advocaten is per direct op zoek naar advocaat-medewerkers, die ruime ervaring genieten in een van onze vakgebieden.

Student stage

Het lopen van een student-stage behoort ook tot de mogelijkheden. Kerckhoffs Advocaten biedt gemotiveerde en ambitieuze (universitaire) rechtenstudenten de kans om kennis te maken met de advocatuur en alles wat daarbij komt kijken.