Maastricht 043 - 321 59 29 | Heerlen 045 - 571 39 33

German desk

‘We zijn niet alleen buurlanden, Nederland en Duitsland zijn tevens belangrijke handelspartners van elkaar met zeer goede betrekkingen. Duitsland is zelfs met afstand de grootste handelspartner van Nederland. Er worden dagelijks dan ook veel zaken gedaan tussen bedrijven uit Duitsland en Nederland.

Tussen beide landen bestaan veel overeenkomsten, verschillen zijn er echter ook, taalkundig maar ook juridisch. Deze verschillen leiden helaas ook tot juridische problemen tussen ondernemingen en inwoners uit beide landen. In deze situaties is het praktisch om in uw eigen taal goed en kundig advies te krijgen.

Met kantoren in Maastricht en Heerlen, nabij de Duitse grens, helpt Kerckhoffs Advocaten haar Duitstalige cliënten – dus ook cliënten uit Oostenrijk en Zwitserland – bij oplossingen van hun juridische problemen in Nederland. Een gespecialiseerd advocatenteam staat voor u klaar en adviseert u in het Duits. We zetten ons in om lange en kostbare procedures te voorkomen, maar in rechtbank behartigen we uw belangen deskundig. Naast juridische diensten voor ondernemers zijn we er ook voor particulieren met juridische vragen.’

mr. Sacha de Block

Advocaat

STUUR EEN BERICHT