Maastricht 043 - 321 59 29 | Heerlen 045 - 571 39 33

Uw specialist

mr. Sacha de Block

Advocaat

Sacha, een vloeiend Duits en Nederlands sprekend advocaat is sinds juli 2018 werkzaam bij Kerckhoffs Advocaten. Zijn specialisaties zijn arbeidsrecht en het personen & familierecht.

Hij is te typeren als een advocaat die oplossingsgericht denkt, handelt en hart heeft voor zijn cliënten; altijd met als einddoel om het best mogelijke resultaat voor de cliënt te behalen. Succes en cliënttevredenheid gaan immers hand in hand. Vandaar dat een goed contact met cliënt voor mij van essentieel belang is. “Juridische argumenten zijn in een juridisch geschil van groot belang en doorslaggevend. Deze dienen echter kracht te worden bijgezet door de feiten en bewijsstukken. En de feiten en bewijsstukken worden aangeleverd door de cliënt, die is er immers bij geweest. Samen met cliënt een dossier opbouwen, oplossingen bedenken en een strategie bepalen, dat is iets dat hij ontzettend mooi vindt aan het vak.”

Sacha de Block heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Personen- en familierecht. Deze registratie verplicht Sacha elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.